About

Wat kun je hier vinden?

Op deze website kun je alles vinden wat ik in de eerste periodes op mijn opleiding heb gecreeërd en dingen over mijzelf zoals mijn CV. Ook is er een formulier om contact op te nemen door een vraag te stellen of gewoon je gegevens te verzenden. Maar deze werkt waarschijnlijk voor jou niet, want er kan alleen data naar de database verstuurd worden als je met onze school wifi verbonden bent.Wie ben ik?

Mijn naam is Thijs Lambooij. Ik woon in Lelystad en ik ben 17 jaar oud. Ik zit sinds september 2018 op de opleiding media en applicatie ontwikkelaar. In mijn vrije tijd houd ik er van om te gamen en daarvan maak ik soms opnames en dan vind ik het leuk om die te monteren tot iets leuks. Ook werk ik naast school graag aan web-design en web development.De opdrachten

Er is veel opgedane kennis verwerkt indeze website. Ik kan inmiddels al wel wat beters neer zetten maar de basis was al gezet in de eerste periode en daar heb ik op verder gebouwd. ik vind dat het altijd beter kan, maar dat kost ook tijd. projecten die af zijn kun je hier ook vinden onder het tablad: Projecten.


Als je niets weet over code is het moeilijk om te zien wat ik nou precies gemaakt heb. Dit zit namelijk verborgen in de code, kijk maar (rechtermuisknop -> inspecteren).